Автодім Атлант у Києві | офіційні дилери Volkswagen Підтримка Кубка Києва з карате 2023

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Підтримка Кубка Києва з карате 2023
24.04.2023
Новини автоцентру

Підтримка Кубка Києва з карате 2023

"Автодім Атлант" підтримав важливу спортивну подію в столиці від Kyiv Karate Federation

Автодім Атлант Кубка Києва з карате 2023

Один із сенсів життя - ставити правильні цілі і вмотивовано йти до них

Як соціально відповідальна компанія, "Автодім Атлант" завжди раді підтримувати важливі спортивні події регіону, тому ми вдячні Kyiv Karate Federation за організацію Кубка Києва 2023, який відбувся 22-23 квітня та необхідну мотивацію для сотень людей цього виду бойових мистецтв у столиці!

Image
Image

Цого року за медалі змагалися 562 спортсмени з 19 клубів.


Столиця приймала учасників з різних регіонів України: Одеси, Полтави, Львова, Чернігова, Ніжина, Миколаєва, Харкова, Запоріжжя. Відвідувачі заходу побачили чудові виступи як досвідчених атлетів, так і новачків, які змагалися з таким запалом що колись, без сумніву, стануть зірками карате, займатимуть світові п’єдестали.

Image
Image
Image
Image

Учасники змагань показали свої найкращі результати, вийшли за межі своїх можливостей. Ми побачили чудові виступи як досвідчених атлетів, так і новачків, які змагалися з таким запалом що колись, без сумніву, стануть зірками карате, займатимуть світові п’єдестали.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

Я зацікавлений в отриманні інформації від дилера.
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.